Hilifaondrato, Lolomatua, Nias Kidul

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Hilifaondrato
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanLolomatua

Hilifaondrato nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lolomatua, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Lolomatua, Nias Kidul


Gnome-home.svg