Hiliganowo, Teluk Dalam, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hiliganowo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanTeluk Dalam

Hiliganowo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Teluk Dalam, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Teluk Dalam, Nias Kidul


Gnome-home.svg