Hiligodu Hoya, Lahewa, Nias Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hiligodu Hoya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanLahewa

Hiligodu Hoya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lahewa, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Lahewa, Nias Kalér


Gnome-home.svg