Hilimagari, Toma, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hilimagari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanToma

Hilimagari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Toma, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Toma, Nias Kidul


Gnome-home.svg