Hilimbowo, Mandrehe Utara, Nias Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hilimbowo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kulon
KacamatanMandrehe Utara

Hilimbowo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Mandrehe Utara, Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Mandrehe Utara, Nias Kulon


Gnome-home.svg