Hilinamozaua, Onolalu, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hilinamozaua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanOnolalu

Hilinamozaua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Onolalu, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Onolalu, Nias Kidul


Gnome-home.svg