Huruna, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Huruna, Nias Selatan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Huruna

Peta lokasi Kacamatan Huruna
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kidul
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Huruna nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Nias Kidul Citakan:Huruna, Nias Kidul


Nuvola filesystems folder home.png