Béda révisi "Nikah"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
92 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[Gambar:Akad Nikah Jul Hasratman Daeli.jpg|jmpl|conto prosesi ijab kabul dina pertikahan]]
'''Nikah''' numutkeun saréat agama [[Islam]] nyaéta ngahijikeun atawa ngumpulkeun. Bisa ogé nikah dihartikeun kana akad atawa ijab kabul nu ngalantarankan ayana hiji hubungan nu halal antara hiji lalaki jeung hiji awéwé dina ngambah sagara rumah tangga.<ref name=":0">{{Cite news|url=https://www.webislami.com/pengertian-nikah/|title=Pengertian Nikah Menurut Agama, Istilah dan Bahasa|date=2016-03-11|newspaper=Web Berita Islam|language=id-ID|access-date=2018-01-19}}</ref>
 
5

éditan

Menu navigasi