Huta Godang, Batang Toru, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Huta Godang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanBatang Toru

Huta Godang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Toru, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Batang Toru, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg