Huta Pardomuan, Sayur Matinggi, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Huta Pardomuan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanSayur Matinggi

Huta Pardomuan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sayur Matinggi, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sayur Matinggi, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg