Hutatoruan V, Tarutung, Tapanuli Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Hutatoruan V
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanTarutung

Hutatoruan V nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Tarutung, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tarutung, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg