Hutauruk Hasundutan, Sipoholon, Tapanuli Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hutauruk Hasundutan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanSipoholon

Hutauruk Hasundutan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sipoholon, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sipoholon, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg