Incel

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kawin involuntary (dina basa Inggris, kawin involuntary atawa Incel, incelhood, inceldom) nyaéta kaayaan hiji jalma anu boga hubungan deukeut atawa teu aub dina sex alesan béda ti maranéhanana hadir dina kawin atawa dahar seksual. Istilah ieu dipaké utamana pikeun jalma anu , sanajan ekspektasi , geus saeutik atawa teu pangalaman seksual atawa romantis .