Kategori:Sistim baranahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sistim baranahan nyaéta sakumpulan organ nu patali jeung réproduksi séksual.


Katerangan nu leuwih lengkep bisa ditingal dina artikel utama ngeunaan Sistim baranahan.

Subkategori

Kategori ieu ngawengku 3 subkategori ti 3.

A

K

M

Artikel-artikel na kategori "Sistim baranahan"

12 kaca ti 12 di handap asup kana ieu kategori.