Kategori:Sistim baranahan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Sistim baranahan nyaéta sakumpulan organ nu patali jeung réproduksi séksual.


Katerangan nu leuwih lengkep bisa ditingal dina artikel utama ngeunaan Sistim baranahan.

Subkategori

Kategori ieu ngawengku 3 subkategori ti 3.

A

K

M

Artikel-artikel na kategori "Sistim baranahan"

11 kaca ti 11 di handap asup kana ieu kategori.