Independent identically-distributed random variables

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Hiji sekuen atawa kumpulan variabel acak disebut independent and identically distributed (i.i.d.) lamun satuan anu mibanda probability distribution sarua dina satiap distribusi séjénna jeung sakabéhna mutually independent. Tina sudut pandang sample space X, hartina yén n percobaan berhubungan dina Xn ka n-fold dihasilkeun tina probability measure keur sakali percobaan.


Nulis.jpg