Indosfér

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Indosfér nyaéta hiji grup ti rungkun basa Tibeto-Burma sakumaha diterangkeun ku linguistikawan, James Matisoff, nu mana ngawengku basa-basa nu sacara winangun sarta morfologisna deukeut ka basa Indo-Arya.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Linguistics stub.svg