Injection Unit

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéan injéksi: 1. Screw/sekrup 2. Corong/Wadah 3. Guruntulan Bahan Plastik 4. Tempat nga lééhkeun 5. Paragi manaskeun (heater) 6. Citakan/matrés/mold

Katangtuan dina ieu bagéan mesin, dimimitian tina turuna bahan plastik anu aya dina corong ku alatan muterna sekrup anuaya dina jeroun barrel/parangi ngalééhkeun plastik. Sekrup ieu muter bari mundur saeutik-saeutik, bahan plastik anu tadi turun lalaunan kasurungkeun asup kana bagéan anu leuwih panas anu ngabalukarkeun ieu guruntulan plastik lééh. Saterusna plastik anu lééh tadi disurungkeun ku sekrup terus norobos asup kana citakan. Saenggeusna citakan pinuh ku plastik lééh ieu sekrup/screw masih kénéh neken ieu plastik lééh anu maksudna supaya plastik dina mangsana ngabagel tur ngawujud jiga citakanna henteu kakukarangan kapadetan, satuluyna ieu sekrup balik deui ka tukang bari muter lalauna nurunkeun deui bahan anu aya dina corong sangkan kasurungkeun kana tempat paragi ngalééhkeun. Ieu undakan/prinsip gawé sekrup tuluy waé bulakbalik jiga kitu.[1][2] Bagéan séjén anu ngatur gawéna éta sekrup tayalian ti / [[screw driver]] nya di dieu pisan diparéntahkeun kana éta sekrup ngalimpudan tina gancang jeung lendona sekrup muter, kakuatan dina waktuna nyuntik/injecting bahan plastik, lila waktu nahan tekenan dina matres ogé tekenan dina waktuna baik deui bari muterkeun sekrup jeung séjén-séjéna deui éta kabéh diatur dina bagian ieu.[3]

Tempo Oge[édit | édit sumber]

Dicutat Tina[édit | édit sumber]

  1. Injection Unit
  2. Prosess Injection
  3. Screw Driver