Issei Nishikawa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Issei Nishikawa (西川 一誠? babar taun 1945) nyaéta gubernur Fukui Prefecture Jepang. Kapilih munggaran taun 2003.[rujukan?] Asalna ti Asahi, Fukui tur lulus ti Kyoto University, digawé di Departemen Dalam Negri ti taun 1968.[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]