Jalan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Jalan

Jalan nyaéta taneuh umum nu dipaké keur ngaliwatna jalma atawa angkutan.

Tempo oge[édit | édit sumber]


Nulis.jpg