Jalan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Jalan

Jalan nyaéta taneuh umum nu dipaké keur ngaliwatna jalma atawa angkutan.

Tempo oge[édit | édit sumber]


Nulis.jpg