Jalan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jalan

Jalan nyaéta taneuh umum nu dipaké keur ngaliwatna jalma atawa angkutan.

Tempo oge[édit | édit sumber]


Nulis.jpg