Jalan tol Cikampek - Purwakarta - Padalarang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Jalan tol Cikampek - Purwakarta - Padalarang atawa biasa disingget CIPULARANG mangrupa jalan tol anyar nu aya di Indonesia. Jalan tol ieu nyambungkeun ruas Jalan tol Jakarta - Cikampek jeung ruas Jalan tol Padaleunyi

Salah sahiji gambaran tol Cipularang

Gerbang tol[édit | édit sumber]

  • KM. 67 Simpang susun Dawuan
    • Nyambung ka Jalan tol Jakarta - Cikampek.
  • KM. 79 Sadang
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Sadang, Purwakarta jeung Subang.
  • KM. 84 Jatiluhur
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Jatiluhur, Ciganéa, Purwakarta.
  • KM. 116 Cikamuning
    • Kanggo kendaraan nu bade kaluar ka Padalarang, Cikamuning, Cikalongwetan (ti arah Bandung).
  • KM. 120 Padalarang Kulon
    • Nyambung ka Jalan tol Padaleunyi.

Tempat istirahat[édit | édit sumber]

  • KM. 77 (arah Bandung)
    • ATM
    • Mesjid
    • Pompa bensin
    • Restoran
    • Toilet
  • KM. 77 (arah Jakarta) (nuju dibangun)
  • KM. 88 (arah Bandung)
    • ATM
    • Mushola
    • Pompa bensin
    • Restoran
    • Toilet
  • KM. 88 (arah Jakarta)
    • ATM
    • Mushola
    • Pompa bensin
    • Restoran
    • Toilet
  • KM. 96 (arah Jakarta) (nuju dibangun)

Loka luar[édit | édit sumber]