Jalan tol Padalarang - Cileunyi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jalan tol Padalarang - Cileunyi atawa sok disingget Padaleunyi mangrupa jalan tol nu aya di pasisian kota Bandung. Jalan tol ieu mulana nyambungkeun daérah antara kacamatan Padalarang - kota Cimahi - kota Bandung jeung kacamatan Cileunyi.

Gerbang tol[édit | édit sumber]

  • KM. 121 Padalarang
    • Kanggo kaluar sareng lebet kendaraan nu bade atawa ti Padalarang, Cikalong jeung Cianjur.
  • KM. 127 Arah Pasteur
  • KM. 127+200p Baros
    • Kanggo kaluar sareng lebet kendaraan nu bade atawa ti Baros, Cimahi, Leuwigajah
  • KM. 127+5p Pasteur
    • Kanggo kaluar sareng lebet kendaraan nu bade atawa ti Pasteur, kota Bandung, Lembang.
  • KM. 132 Pasirkoja
    • Kanggo kaluar sareng lebet kendaraan nu bade atawa ti Pasirkoja, Leuwipanjang, Jamika.
  • KM. 135 Kopo
    • Kanggo kaluar sareng lebet kendaraan nu bade atawa ti Kopo, Cibaduyut, Soréang, Ciwidey.
  • KM. 138 Mohamad Toha
    • Kanggo kaluar sareng lebet kendaraan nu bade atawa ti Mohamad Toha, Tegalega, Dayeuhkolot.
  • KM. 140 Buah Batu
    • Kanggo kaluar sareng lebet kendaraan nu bade atawa ti Buah Batu, Kiaracondong, Bojongsoang.
  • KM. 155 Cileunyi
    • Kanggo kaluar sareng lebet kendaraan nu bade atawa ti Cileunyi, Garut, Sumedang, Tasikmalaya.

Tempat istirahat[édit | édit sumber]

Ruas jalan tol ieu nyadiakeun tempat kanggo istirahat nyaéta di :

  • KM. 125 (arah Jakarta) (masih keur diwangun)
    • nuju dibangun
  • KM. 127+5000p (arah Jakarta)
    • mushola
    • toilet
  • KM. 147 (arah Cileunyi)
    • mushola
    • pompa bensin
    • restoran
    • toilet