Jalan tol Dalam Kota Jakarta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Jalan tol Dalam Kota Jakarta mangrupakeun Jalan tol nu ayana di jero kota Jakarta. Posisina sajajar jeung jalan arteri atawa protokol nu aya di kota Jakarta. Sabaraha ruas jalan tol ieu letakna aya di bagian tengah jalan protokol (ruas Cawang - Grogol), sabaraha ruas deui mangrupakeun ruas jalan layang tol (Grogol - simpang susun Pluit).

Gerbang tol[édit | sunting sumber]

  • Cawang
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet ti Cawang, Atas.
  • Tebet 1
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet ti Manggarai, Pasar Minggu.
  • Tebet 2
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet ti Manggarai, Pasar Minggu.
  • Kuningan 1
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet ti Kuningan, Mampang Prapatan.
  • Kuningan 2
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet ti Kuningan, Mampang Prapatan.
  • Semanggi 1
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet ti Semanggi, Kebayoran Baru, Sudirman.
  • Semanggi 2
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet ti Semanggi, Kebayoran Baru, Sudirman.
  • Senayan
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet ti Senayan, Thamrin.
  • Pejompongan
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet ti Slipi, Palmerah.
  • Slipi 1
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet ti Slipi, Palmerah.
  • Slipi 2
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet ti Kemanggisan, Cideng.
  • Grogol
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet ti Grogol, Tomang.
  • Tanjung Duren
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet ti Grogol, Tomang.
  • Angke 1
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet ti Angke, Jembatan Dua.
  • Angke 2
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet ti Angke, Jembatan Dua.

Loka luar[édit | sunting sumber]