Jam

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Jam nyaéta hijian waktu. Lila 1 jam nyaéta 1/24 (hiji per duapuluh opat) poé. Jam bisa dibagi jadi hijian waktu anu leuwih leutik deui.

Hiji jam diwangun ku: