Jam

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Jam nyaéta hijian waktu. Lila 1 jam nyaéta 1/24 (hiji per duapuluh opat) poé. Jam bisa dibagi jadi hijian waktu anu leuwih leutik deui.

Hiji jam diwangun ku: