Jamparing

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rupa-rupa wangun jamparing

Jamparing nyaéta alat nu kaasup kana golongan pakarang. Dijieunna bisa tina awi, kai, atawa logam. Wangunna panjang leutik, dina congona aya seseukeutna.Jamparing cara makena dibelesatkeun ku gondéwa.


Nulis.jpg