Jatna Supriatna

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Jatna Supriatna (Banjar, 7 Séptémber 1951), ahli biologi konservasi, kapilih pikeun nampa Habibie Award 2008 widang élmu dasar.

Kalungguhan[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg