Jawa Barat Nanjeur di Buana (komunitas)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jawa Barat Nanjeur di Buana atanapi JNB mangrupi hiji grup anu midangkeun ngeunaan bab kasundaan ti ngawitan seni Budaya Sajarah Diskusi jrrd. Grup ieu ngagaduhan Papagon anu jéntré.

Tutumbu Luar[édit | édit sumber]

Nulis.jpg