Jorge Lorenzo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jorge Lorenzo

Jorge Lorenzo Guerrero (babar di Palma de Mallorca, Spanyol kaping 4 Mei 1987) mangrupa saorang tukang balap motor MotoGP asal Spanyol. Ayeuna anjeunna ngagabung sareng tim Yamaha Racing babarengan Ben Spies

Lorenzo mangrupa tilas jawara dunya kelas 250cc taun 2006-07. Lorenzo ngamimitian debut MotoGP-na di taun 2008 sareng tim Yamaha. Anjeunna janten rekan satim Valentino Rossi. Taun 2010 anjeunna janten jawara dunya MotoGP.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]