Juru lima

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Juru lima sarua sisi

Dina élmu ukur, juru lima atawa sisi lima nyaéta poligon naon baé anu boga lima juru atawa lima sisi. Sanajan kitu, istilah ieu mindeng dipaké pikeun nujul kana juru lima sarua sisi, di mana kabéh sisina mibanda panjang anu sarua sarta sakabéh sudut juru-juruna sarua badag (108°).

Lega juru lima sarua sisi kalawan panjang sisina a nyaéta