Kékéséd

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kékéséd nyaéta barang anu sok dipaké ngelap suku atawa di basa Indonésia mah nyaéta kését.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "kamusdaerah.com-Kamus Terjemahan Lengkap Bahasa Daerah Indonesia". www.kamusdaerah.com. Diakses tanggal 2019-02-16. 
Nulis.jpg