Kélék

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kélék nyaéta aréa dina awak manusa handapeun sandi panyambung lengan luhur jeung taktak. Kélék mah salah sahiji bagian awak nu sénsitif nalika dilékéték jeung deuih mangrupa bagian awak anu nyumput. Di ieu kélék aya kalenjar késang nu sok nyumebabkeun kélék jeung buluna jadi baseuh waé.