Bulu kélék

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bulu kélék nyaéta gunclukan bulu nu tumuwuh dina kélék. Sakumaha bulu séjén, bulu kélék mimiti bijil nalika balég atawa mangsa pubertas. Tumuwuhna biasana bisa nepi ka panungtung umur rumaja nyaéta 18-20 taun.