Kacindekan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kacindekan mangrupa hiji proposisi (kalimah nu ditepikeun) nu dicandak ti sawatara premis (ide pamikiran) kalawan aturan-aturan inferénsi.


Noun project 1822.svg