Kacindekan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kacindekan mangrupa hiji proposisi (kalimah nu ditepikeun) nu dicandak ti sawatara premis (ide pamikiran) kalawan aturan-aturan inferénsi.


Nuvola apps bookcase.png