Kahuruan Lapas Tangerang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Current event marker.svg Artikel ieu ngadokuméntasi kajadian nu keur lumangsung.
Informasi bisa robah kalayan gancang dumasar kana kajadiannana.
Kahuruan Lapas Tangerang
Kebakaran di Lapas Tangerang, VOA Indonesia.jpg
Suasana portal Lapas Tangerang sanggeus kahuruan
Kaping8 Séptémber 2021 (2021-09-08)
Tabuh01:45 WIB
(18:45 UTC, Citakan:Dts)Citakan:R/ref
TempatLembaga Pamasarakatan Kelas I Tangerang, Banten, Indonésia
Maot46[1]
Raheut76[1]

Kahuruan Lembaga Pamasarakatan Kelas I Tangerang, atawa ilaharna dipikawanoh minangka Kahuruan Lapas Tangerang, mangrupa hiji insidén kahuruan anu kajadian di Lembaga Pamasarakatan Kelas I Tangerang dina tanggal 8 Séptémber 2021. Kahuruan ieu niwaskan 46 urang jeung mikaraheut 76 urang, kalawan rincian 73 urang raheut hampang jeung 3 urang raheut beurat.[1]

Référénsi[édit | édit sumber]

  1. a b c Naufal, Muhammad (2021-09-08). "Korban Luka Ringan 72, 8 Luka Berat, dan 41 Orang Tewas dalam Kebakaran di Lapas Kelas 1 Tangerang". Kompas (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2021-09-08.