Kalimanah Wétan, Kalimanah, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kalimanah Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKalimanah

Kalimanah Wétan nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Kalimanah, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)