Lompat ke isi

Kalimanah Wétan, Kalimanah, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kalimanah Wétan
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Kalimanah Wétan
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKalimanah

Kalimanah Wétan nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Kalimanah, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]


  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)