Kani, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Pikeun the sushi/sashimi ingredient, tempo crab jeung imitation crab.

Kota Kani (可児市 Kani-shi?) nyaéta salah sahiji kota nu aya di Préféktur Gifu, Jepang.

Lokasi Kota Kani di Préféktur Gifu

Dina taun 2003, populasina 94,456 tur kapadetanna 1,111.38 jiwa per km². Legana nyaéta 84.99 km².

Kota ieu didirikeun dina tanggal 1 April, 1982.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Koordinat: 35°26′N 137°4′E


Nulis.jpg