Kaputusan statistik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kaputusan statistik nyaéta cabang tina statistik nu ngandung generalisasi tina sampel ka populasi, ngararangkay tes hipotesa, nangtukeun hubungan antar variabel, sarta nyieun prediksi.


Nulis.jpg