Katél

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
katél

Katél atawa kawali nyaéta alat keur masak nu disimpen di luhureun kompor, dipaké keur wadah dahareun nu arek dikokolakeun. Katel bia dipaké keur ngagoreng, numis, jsb.


Nulis.jpg