Katél

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
katél

Katél atawa kawali nyaéta alat keur masak nu disimpen di luhureun kompor, dipaké keur wadah dahareun nu arek dikokolakeun. Katel bia dipaké keur ngagoreng, numis, jsb.


Nulis.jpg