Katél

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
katél

Katél atawa kawali nyaéta alat keur masak nu disimpen di luhureun kompor, dipaké keur wadah dahareun nu arek dikokolakeun.[1] Katel bia dipaké keur ngagoreng, numis, jsb.[1]

Cutatan[édit | édit sumber]

  1. a b Djajasudarma, T. Fatimah; Universitas Michigan (1987). Bahasa Sunda dialek Cikamurang, wilayah Trisi, Kabupaten Indramayu. Fakultas Sastra, Universitas Padjadjaran: Universitas Michigan. p. 39.  (disungsi 16 Désémber 2020)


Emoji u1f604.svg