Katél

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
katél

Katél atawa kawali nyaéta alat keur masak nu disimpen di luhureun kompor, dipaké keur wadah dahareun nu arek dikokolakeun. Katel bia dipaké keur ngagoreng, numis, jsb.


Nulis.jpg