Lompat ke isi

Katél

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
katél

Katél atawa kawali nyaéta alat keur masak nu disimpen di luhureun kompor, dipaké keur wadah dahareun nu arek dikokolakeun.[1] Katel bia dipaké keur ngagoreng, numis, jsb.[1][2]

Cutatan[édit | édit sumber]

  1. a b Djajasudarma, T. Fatimah; Universitas Michigan (1987). Bahasa Sunda dialek Cikamurang, wilayah Trisi, Kabupaten Indramayu. Fakultas Sastra, Universitas Padjadjaran: Universitas Michigan. p. 39.  (disungsi 16 Désémber 2020)
  2. Sasmita, Mamat; - (2022). Mengenal Teknologi Tradisional Orang Sunda. Jakarta: Dunia Pustaka Jaya. p. 95. ISBN 9786232218314.