Kata

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kata mibanda harti:

  • Hiji sora atawa campuran sora nu kaluar tina sungut . Misalna: "saucap kata"
  • hiji jejer tina huruf nugabentuk hiji makna dina hiji basa.


Nulis.jpg