Kategori:Jalur kareta api di Jepang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

This category collects Japanese railway lines.

Subways and subways lines belong in Category:Metros in Japan
Monorails can be found in Category:Monorails in Japan
Automated guideway transits and other people movers can be found in Category:People mover lines in Japan
Tramways can be found in Category:Tram transport in Japan
For railway operators see Category:Railway companies of Japan

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Subkategori

Ieu kategori ngan boga subkategori di handap.

M