Kecap asal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Kecap Asal)
Jump to navigation Jump to search

Kecap asal nyaéta kecap anu tacan diropéa wangunnana atawa kecap weuteuh anu heunteu dirarangkénan. Contona : bodas, beureum, dimba, uncal, dahar, sangu, jlld.[rujukan?]


Nuvola apps bookcase.png