Kecap asal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Kecap Asal)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kecap asal nyaéta kecap anu tacan diropéa wangunnana atawa kecap weuteuh anu heunteu dirarangkénan. Contona : bodas, beureum, dimba, uncal, dahar, sangu, jlld.[rujukan?]


Nuvola apps bookcase.png