Kecap asal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dipindahkeun ti Kecap Asal)
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kecap asal nyaéta kecap anu tacan diropéa wangunana atawa kecap weuteuh anu heunteu dirarangkénan. Contona : bodas, beureum, dimba, uncal, dahar, sangu, jlld.[rujukan?]


Nuvola apps bookcase.png