Kecap asal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Kecap Asal)
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap asal nyaéta kecap anu tacan diropéa wangunnana atawa kecap weuteuh anu heunteu dirarangkénan. Contona : bodas, beureum, dimba, uncal, dahar, sangu, jlld.[rujukan?]


Nuvola apps bookcase.png