Kecap asal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kecap asal nyaéta kecap anu tacan diropéa wangunnana atawa kecap weuteuh anu heunteu dirarangkénan. Contona : bodas, beureum, dimba, uncal, dahar, sangu, jlld.[rujukan?]


Nuvola apps bookcase.png