Kendall Jenner

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kendall Jenner
Jenner in 2019
GumelarKendall Nicole Jenner
03 Nopémber 1995 (1995-11-03) (yuswa 25)
Los Angeles, California, U.S.
Pagawéan
  • Model
  • media personality
  • socialite
Taun aktip2007–present
Jangkungnaft 10 in (1.79 m)[1]
Kolotna
KulawargaKardashian family

Kendall Nicole Jenner[1] (gumelar 3 Nopémber 1995; umur 25 taun) mangrupikeun modél Amérika, sosialisasi sareng aktris. Kendall dipikanyaho sacara umum dina séri éta anu ditayangkan E! Acara kanyataanana anu judulna Keeping Up with the Kardashians.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b "Kendall Portfolio | The Society Management". thesocietymanagement.com. The Society Management. Diakses tanggal November 30, 2018. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]