Khakassia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Lokasi Khakassia di Rusia
Khakassia republic map.png

Khakassia mangrupa hiji Subjék Féderal Rusia. Républik ieu miboga luas wewengkon 61.900 km² jeung populasi 546.072 jiwa (2002). Ibu kotana nyaéta Abakan [rujukan?].

Bandéra Khakassia
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan



Gnome-home.svg