Khakassia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Khakassia di Rusia
Khakassia republic map.png

Khakassia mangrupa hiji Subjék Féderal Rusia. Républik ieu miboga luas wewengkon 61.900 km² jeung populasi 546.072 jiwa (2002). Ibu kotana nyaéta Abakan [rujukan?].

Bandéra Khakassia
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan



Gnome-home.svg