Ki lampahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Areuy ki lampahan, Agalmyla parasitica (Lamk) O. K. tutuwuhan liar ngarambat. Mangpaat pikeun ubar tradisional.

Bentuk hirup jeung asal-usul: hérba épifit, tutuwuhan pituin.

Rujukan[édit | édit sumber]

  • Priyadi et al (2010). Five hundred plant species in Gunung Halimun Salak National Park, West Java: a checklist including Sundanese names, distribution and use. CIFOR, Bogor, Indonésia. ISBN 978-602-8693-22-6