Kihkir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kihkir nyaéta alat tina beusi nu aya huntuan, dipaké pikeun ngaratakeun (nyeukeutkeun jeung sajabana). [1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Kikir (diakses 25 Juni 2016)
Nulis.jpg