Kilométer pasagi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kilométer pasagi (km²) nyaéta simbol pikeun salah sahiji unit ukuran lega dina sistim métrik (sistem internasional). 1 km² (dibaca: 1 kilométer pasagi) nyaéta sarimbag jeung hiji wewengkon wangun pasagi bener anu panjang sisina 1 kilométer.

1 km² nyaéta sarimbag kalayan:

  • 1.000.000 m2
  • 100 ha (héktar)
  • 0,386102 mil pasagi
  • 247,105381 aker