Komunikasi antarpribadi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Ari komunikasi antarpersona atawa komunikasi antarpribnadi téh nyaéta hiji bentuk komunikasi anu ngalibatkeun paling saeutik dua jelema. Tapi lain jumlah jelema anu milu dina prosés komunikasina anu penting mah. Tapi suasana komunikasina. Lamu nu komunikasi téh masing-masing wawuh tur akrab, nyaéta disebut komunikasi antarpersona.

Nulis.jpg