Konéktor FME

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Konéktor FME (for mobile equipment) nyaéta konéktor RF nu dipaké keur aplikasi anténe mobile.

Konéktor ieu mangrupa koaksial kopling screw miniatur nu boga impedansi 50Ω. Konékor ieu boga performance listrik nu hadé ti mimiti DC tepi ka 2.0 GHz.


Nuvola apps ksim.png


Telecom-icon.svg