Kuéh cubit

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuéh cubit
Kue cubit.jpg
TipeuKuéh
Tempat asalIndonesia
Bahan utamaTarigu, gula, susu, pameukah
Cookbook:Kuéh cubit  Kuéh cubit

Kuéh cubit mangrupa kadaharan nu kasohor di Indonésia.[1] Ieu kuéh ukuranna leutik, kurang leuwih diaméterna opat cm jeung sok dijual di buruan sakola atawa di kantin sakola.[1] Kuéh cubit ngagunakeun campuran susu jeung tarigu minangka komponén utamana.[1] Adonan diasupkeun kana citakan waja, mangsa babaraha menit geus asak baé.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d "Variasi Kue Cubit Kekinian" (dalam bahasa en-US). Orenjie Culinary Course. 2017-02-10. http://orenjieculinary.com/variasi-kue-cubit-kekinian/. Diakses pada 2017-11-05 
Foodlogo2.svg