Kuala Jambi, Tanjung Jabung Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kuala Jambi

Peta lokasi Kacamatan Kuala Jambi
Propinsi Jambi
Kabupatén Tanjung Jabung Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kuala Jambi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Timur, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanjung Jabung Timur Citakan:Kuala Jambi, Tanjung Jabung Timur


Nuvola filesystems folder home.png